Ο Ευθύμης Χριστόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ματς με τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στην στην ανυπομονησία που έχει εκείνος και όλη η ομάδα για αυτό το παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ψυχολογία είναι στα ύψη. Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλά. Ολοι οι παίκτες είμαστε πολύ καλά τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και περιμένουμε σαν τρελοί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ο ΠΑΟΚ είχε την ψυχολογία μετά την επιστροφή των βαθμών, οπότε δεν μπορούμε να κρίνουμε για το ποια είναι καλύτερη ομάδα, διότι κάθε ματς είναι ξεχωριστό».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Η αναμέτρηση θα είναι δύσκολη. Η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει ψυχολογία, εμείς όμως είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε τη μάχη μας, να κερδίσουμε τον αγώνα και να πλησιάσουμε πιο κοντά στη δεύτερη θέση».

Για το τι διαφορετικό περιμένει από τον ΠΑΟΚ στο ματς: «Νομίζω το μόνο διαφορετικό που θα υπάρχει θα είναι η πίεση και η ψυχολογία. Τίποτα άλλο σε σχέση με τα άλλα ματς. Το ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ παίζει για δύο αποτελέσματα κάνει το έργο μας πιο δύσκολο, διότι θέλουμε μόνο τη νίκη».

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = ‘https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1&appId=178908395503034&autoLogAppEvents=1’;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!