Ο Ρούμπεν Σεμέδο πραγματοποιεί μια πολύ καλή και μεστή σεζόν στον Ολυμπιακό και έχει καταφέρει να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Πορτογάλος αμυντικός έχει ανεβάσει και πάλι τις μετοχές του με τη χρονιά που κάνει με τα ερυθρόλευκα, με το ενδιαφέρον γύρω από το όνομα του να είναι έντονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σεμέδο έχει απασχολήσει τις προηγούμενες εβδομάδες ομάδες όπως η Πόρτο και η Μπενφίκα, αλλά και συλλόγους από την Premier League, όμως φαίνεται να έχει πέραση και στην Bundesliga.

Πιο συγκεκριμένα, η ισπανική «superdeporte» έκανε ένα αφιέρωμα στις περιπέτειες που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του ο Σεμέδο, αλλά και στις προτάσεις που φέρεται να έχει στα χέρια του ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός.

Εκεί λοιπόν γίνεται λόγος για δυο κρούσεις προς την πλευρά του παίκτη από ομάδες του γερμανικού πρωταθλήματος, και τις Λεβερκούζεν και Σάλκε, ενώ αναφέρεται ακόμα και επίσημη πρόταση προς τον Ολυμπιακό για τον Πορτογάλο. Παρόλα αυτά τα ποσά δεν γίνονται γνωστά, ενώ τονίζεται μεταξύ άλλων πως στον Ολυμπιακό ο Σεμέδο βρήκε τον παλιό καλό του εαυτό, κατακτώντας και το πρωτάθλημα και καταγράφοντας 44 συμμετοχές και 5 γκολ με τα ερυθρόλευκα.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = ‘https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1&appId=178908395503034&autoLogAppEvents=1’;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!