Ο Φράνκο Σολδάνο είναι ένας από τους ανερχόμενους επιθετικούς της Αργεντινής και αυτό το γνωρίζει η Μπόκα Τζούνιορς. Οι εμφανίσεις του νεαρού φορ, την σεζόν που μας πέρασε, ήταν αρκετά πειστικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το αποτέλεσμα ήταν, ο αργεντίνικος σύλλογος, να θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του και την επόμενη σεζόν. Για να γίνει αυτό, πρέπει να δώσει το «ΟΚ» και ο Ολυμπιακός, στον οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με αργεντίνικα ΜΜΕ, η Μπόκα δίνει λιγότερα από 300 χιλ. δολάρια για το «ενοίκιο» του 25χρονου επιθετικού και πλέον περιμένει την απάντηση του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ από την Λατινική Αμερική, αναφέρει: «Η Μπόκα συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Σολδάνο, τον οποίο οι πρωταθλητές Αργεντινής επιθυμούν τον εκ νέου δανεισμό του. Θέλουν να τον κρατήσουν για ένα ακόμα χρόνο στο ρόστερ τους, αλλά η ελληνική ομάδα ζητάει 300.000 δολάρια. Οι Γενοβέζοι ευελπιστούν ο Ολυμπιακός να ρίξει τις απαιτήσεις τους και να καταφέρουν να κρατήσουν τον 25χρονο επιθετικό. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουν».

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = ‘https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1&appId=178908395503034&autoLogAppEvents=1’;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!