Με την παρουσία μόνο 45 μελών της ερασιτεχνικής Δόξας κύλησε η ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου.

Αριθμός που για άλλη μια φορά καταγράφεται σαν ένα φτωχό δείγμα του ενδιαφέροντος που έχει ο κόσμος της ομάδας για τα διοικητικά. Βέβαια αυτή δεν είναι μια καινούργια κατάσταση αλλά ένα σκηνικό που επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια.

Ένας αριθμός μεγάλος για αυτούς που βάζουν σαν αιτιολογία την καλοκαιρινή ραστώνη και την παρατεταμένη αγωνιστική απραξία και αντίθετα μικρός για αυτούς που λαμβάνουν σαν μέτρο σύγκρισης το ειδικό βάρος του ονόματος και της ιστορίας της Δόξας.

Δυστυχώς δεν απέχει πολύ από τον αντίστοιχο αριθμό των σημερινών ταμειακώς τακτοποιημένων μελών του συλλόγου αλλά αυτό είναι μια άλλη «πονεμένη» ιστορία.

Η εκδήλωση που έγινε στην θύρα των επισήμων του γηπέδου των «μαυραετών» κύλησε με κύριο χαρακτηριστικό την κόντρα του προέδρου της ερασιτεχνικής Βασίλη Γκαβαλιά με τον νομικό σύμβουλο του συλλόγου και πρώην δήμαρχο της Δράμας, Θωμά Μαργαρίτη.

Σημείο τριβής το θέμα των έργων στο γήπεδο της ομάδας για το οποίο ο Θωμάς Μαργαρίτης ζητάει εδώ και καιρό αυτό να δοθεί με χρησιδάνειο στο δήμο της πόλης, όπως έγινε με το κομμάτι του βοηθητικού όπου τοποθετήθηκε ο πλαστικός χλοοτάπητας, ενώ από την μεριά του ο Βασίλης Γκαβαλιάς αντέκρουσε με το επιχείρημα ότι κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται από την διαθήκη που άφησε ο δωρητής του χώρου Αθανάσιος Δουμπέσας.

Οι δύο άνδρες είχαν αρκετούς διαξιφισμούς σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Αποκορύφωμα αυτής της διαμάχης ήταν στο τέλος ο Γκαβαλιάς, έντονα ενοχλημένος, να δηλώσει παραίτηση από τη θέση του προέδρου καλώντας τον Μαργαρίτη να αναλάβει αυτός τα διοικητικά ηνία, πρόταση που ο τελευταίος αρνήθηκε λέγοντας ότι θέλει να παραμείνει μόνο στο κομμάτι της νομικής φροντίδας.

Πλέον το τοπίο στα διοικητικά δρώμενα και στην ερασιτεχνική, μετά την ΠΑΕ, γίνεται και εδώ αρκετά θολό. Το ζητούμενο είναι τώρα το αν θα παραμείνει το σημερινό διοικητικό σχήμα με ένα άλλο μέλος στη θέση του προέδρου ή θα ακολουθήσει αποχώρηση όλων. Πάντως από τα παρόντα μέλη δεν φάνηκε κάποια διάθεση για τη δημιουργία ενός νέου ψηφοδελτίου που να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Ο Βασίλης Γκαβαλιάς φέρεται αποφασισμένος να τερματίσει την παρουσία του στην κορυφή του διοικητικού σχήματος, αφού τακτοποιήσει τις επόμενες μέρες κάποια θέματα ροής του συλλόγου, κρατώντας παράλληλα στο διάστημα αυτό μια τυπική παρουσία στην προεδρία.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως με βάση τα όσα αναφέρθηκαν για την ψηφοφορία, σε σύνολο 45 μελών με δικαίωμα ψήφου, οι 39 έδωσαν θετική ψήφο για τον διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό, όπως επίσης και για τον προϋπολογισμό του 2021, την έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής και την έγκριση ενεργειών και πράξεων του Δ.Σ. καθώς και απαλλαγή των μελών του από τις ευθύνες. Ο Θωμάς Μαργαρίτης τάχθηκε κατά σε όλα τα σκέλη της ψηφοφορίας ενώ υπήρξαν και πέντε μέλη που ψήφισαν δίνοντας απόρριψη στο διοικητικό απολογισμό και λευκό στα υπόλοιπα !

Ρεπορτάζ: Sportdrama – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

Περισσότερα Εδω!