Άμεση ήταν η αντίδραση από τον Απόλλωνα Λάρισας όσον αφορά στο ρεπορτάζ για την ομάδα και τις πιθανές εξελίξεις που θα υπάρξουν, στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας.

Ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αχιλλέας Σακελλαρίου ξεκαθάρισε πρώτα πως προπονητής στην ομάδα Κ-19 θα συνεχίσει να είναι ο Βαγγέλης Στουρνάρας, από τον οποίο μείνανε ευχαριστημένοι από την περσινή χρονιά που είχε την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας και έγινε καλή δουλειά.

Δεν υπάρχει δε καμία περίπτωση να ασχοληθεί ο Κώστας Κολομητρούσης που ήταν συνεργάτης του κ. Μπελά και από την ΠΑΕ εκπρόσωπος θα είναι ο Στέλιος Κουκούλης.

Από κει και πέρα, στο θέμα προπονητή στην πρώτη ομάδα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες και «παίζουν» τα δύο ονόματα, δηλαδή να συνεχίσει ο Αριαν Μπελά ή να τον αντικαταστήσει ο Γιάννης Μάγγος, που είναι μεταξύ των ονομάτων που εξετάζει η διοίκηση.

Επίσημα όμως δεν έχει παρθεί καμία απόφαση και στην ομάδα περιμένουν πρώτα να δούνε τη μορφή που θα έχει η νέα Super League 2, αν θα διεξαχθεί δηλαδή το πρωτάθλημα σε έναν ή δύο ομίλους και αναλόγως θα κάνουν τις κινήσεις που πρέπει, καθώς η μεταγραφική περίοδος ξεκινάει στις 3 Αυγούστου και δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, για να γίνουν υπό πίεση μεταγραφές.

Σε κάθε περίπτωση στον Απόλλωνα σκέφτονται ένα μοντέλο με νέα παιδιά στο ρόστερ, κυρίως από την περιοχή της Λάρισας, αλλά οτιδήποτε αποφασιστεί θα υπάρχει επίσημη ενημέρωση και όλα όσα ακούγονται δεν ανταποκρίνονται στον μεγαλύτερο βαθμό, στην πραγματικότητα.

Ο Απόλλων λοιπόν θα επιδιώξει να λειτουργήσει πάνω σε σωστές βάσεις και κάθε κίνηση της διοίκησης θα είναι προσεκτική και δεν θα γίνεται τυχαία.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Περισσότερα Εδω!