Το «Σίτι» ξεκίνησε εντυπωσιακά τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου!

Πρωταγωνιστικούς στόχους ανεξάρτητα από την κατηγορία θα έχει το Αιγάλεω την επόμενη σεζόν και αυτό φαίνεται από νωρίς, μέσω των ανανεώσεων και των μεταγραφικών κινήσεων της διοίκησης Παλτόγλου.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, η αθηναϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση των Καρρίκι, Οικονομόπουλου και την ανανέωση συνεργασίας με τους Σικαλιά, Τσιλιγκίρη, Τσίτσαρη και Σταματάκη.

Οι ανακοινώσεις

Για Καρρίκι: Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Καρρίκι. Ο Καρρίκι γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30/10/1996, ενώ έχει αγωνισθεί στους Αστέρα Μαγούλας, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας ΝΠΣ Βόλου και Απόλλων Λάρισας και αγωνίζεται σαν στόπερ που μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία να παίξει τόσο σαν αμυντικό χαφ όσο και σαν δεξί μπακ. Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο στην ομάδα μας και του εύχεται καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία.

Για Οικονομόπουλο: Η ΠΑΕ ΑΙΓΆΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Χαράλαμπου Οικονομόπουλου. Ο 29 χρονος Αμυντικος αγωνίστηκε τη φετινή περίοδο στην ΠΑΕ Τρίκαλα. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Άρη, Ολυμπιακό Βόλου, Σπάρτη, Χανιά και Βύζαντα Μεγάρων. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Για Τσιλιγκίρη: Η ΠΑΕ ΑΙΓΆΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ηλία Τσιλιγκιρη.

Για Τσίτσαρη: Η ΠΑΕ ΑΙΓΆΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κώστα Τσιτσαρη.

Για Σταματάκη: Η ΠΑΕ ΑΙΓΆΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Σταματακη.

Για Σικαλιά: Η ΠΑΕ ΑΙΓΆΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Σικαλιά.

Περισσότερα Εδω!