Ο Ιβάν Σαββίδης, αυτή την φορά δεν απογοητεύτηκε από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, από το Ροστόφ όπου βρίσκεται, μαζί με συγγενείς και φίλους, ελπίζοντας πως αυτή την φορά το ποδοσφαιρικό τμήμα θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα καταγράψει άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα, επικοινώνησε με στελέχη της ομάδας, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της ομάδας και τη νίκη.

Όπως είπε στους άμεσους συνεργάτες του είναι μια τεράστια νίκη που θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα που είχε καταρρακωθεί μετά τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και τα όσα συμβαίνουν στις δικαστικές αίθουσες. Επίσης, ζήτησε από όλους να επικεντρωθούν στον επόμενο αγώνα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου δεν θέλει οι παίκτες να χάσουν τον προσανατολισμό τους επειδή κέρδισαν τον Ολυμπιακό. Στο μίνι πρωτάθλημα έχουν απομείνει άλλοι δύο σημαντικοί αγώνες που αν δεν τους κερδίζεις τότε χάνεται η αξία της νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = ‘https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1&appId=178908395503034&autoLogAppEvents=1’;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!