Απόλυτη… νηνεμία επικρατεί στο «στρατόπεδο» του ΑΟΚ Κέρκυρα, στο οποίο το τελευταίο τετράμηνο κυριολεκτικά… δεν κουνιέται φύλλο!

Σε επικοινωνία που είχε το CORFUCORNER.GR με στελέχη του συλλόγου, ανέφεραν ότι μετά την απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Λάμπρου Γεωργακόπουλου, να δωρίσει το 78% των μετοχών που κατέχει, δεν έχει παρουσιαστεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον από κάποιον επενδυτή.

Προφανώς, η παραχώρηση της ομάδας θα εξαρτηθεί από την κατηγορία στην οποία θα λάβει μέρος την επόμενη αγωνιστική περίοδο, γι’ αυτό και άπαντες αναμένουν την πιθανή αναδιάρθρωση, μήπως και έτσι δρομολογηθούν εξελίξεις.

Κατόπιν τούτου, στασιμότητα υπάρχει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς ούτε αποχωρήσεις παικτών σημειώνονται, ούτε κινήσεις για ανανεώσεις ή μεταγραφές γίνονται.

Όσον αφορά τον προπονητή Κώστα Χριστοφοράκη, που «έτρεξε» την ομάδα στο δεύτερο μισό της περασμένης σαιζόν, έχοντας παράλληλα και την επιμέλεια της Κ19, είναι πολύ πιθανό να παραμείνει και υπό το καινούργιο ιδιοκτησιακό καθεστώς (εφόσον προκύψει), ως συνεργάτης του νέου τεχνικού που αναμένεται να προσληφτεί, αφού άλλωστε έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ για ακόμη ένα χρόνο.

 

Περισσότερα Εδω!