Γέλασε και ο λευκός ο πύργος με την ανάρτηση του Γιώργου του Σαββίδη. Ο… άρχοντας του instagram, ή αλλιώς ο γιος του μπαμπά φαίνεται πως ξεχνάει εύκολα, μπερδεύοντας κάποιες καταστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι είπε λοιπόν ο Γκιόργκις; Ότι επέστρεψε στο εξοχικό. Μάλιστα. Με την… ευλογία του VAR και του Μανούχου, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Γιωργάκη να χαρακτηρίζει «εξοχικό» το Καραΐσκάκη.

Ο ΠΑΟΚ που βλέπει με… κιάλια την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και βρίσκεται στο -14 από την κορυφή, πιστεύει πως έχει για εξοχικό το φαληρικό γήπεδο.

Ο σύλλογος που μόλις πέρυσι, κατέκτησε το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του! Εντελώς πληροφοριακά, ο Ολυμπιακός είχε φτάσει στις τρεις κατακτήσεις το μακρινό 1934. Οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν το 2019, κάτι είναι και αυτό.

Χαίρεται λοιπόν ο Γιωργάκης για την ευγενική χορηγία του Μανούχου, αλλά ξεχνάει τις τρεις φετινές νίκες του Ολυμπιακού κόντρα στην ομάδα του Φερέιρα. Ξεχνάει εύκολα το πως πέρασε… αέρας από την Τούμπα το σύνολο του Μαρτίνς δύο φορές για το πρωτάθλημα.

«Είτε είσαι σε καλή, είτε σε κακή μέρα είναι πάντα ωραίο να επιστρέφεις στο εξοχικό… σε χαλαρώνει. Μπράβο ΠΑΟΚάρα», έγραψε ο Γκιόργκις στο instagram, κάνοντας τους πάντες να ξεκαρδιστούν από τα γέλια. Ας συνεχίσει έτσι, μας διασκεδάζει. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια αποφάσισε πως είναι ΠΑΟΚ…

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = ‘https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1&appId=178908395503034&autoLogAppEvents=1’;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!