Ο Παναγιώτης Σιμιτσής ήταν από τους παίκτες που είχαν σημαντική συμβολή στην φετινή πορεία της Θύελλας Καμαρίου που λίγο έλειψε να την φέρει στην Football League. (κάτι που βέβαια μπορεί τελικά να συμβεί μέσω των αναδιαρθρώσεων που σχεδιάζονται).

Έτσι ήταν από τις πρώτες επιλογές για να συνεχίσει και στη νέα ομάδα που δημιουργήθηκε κάτι που έγινε μετά και την έλευση του Νίκου Παντέλη στο νησί.

Άλλωστε δεν χρειάστηκε και πολύς χρόνος για να επέλθει η συμφωνία όπως μας δήλωσε και ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις στο Μάνο Χρυσό και το santorinisport.gr, μετά την ανακοίνωση από την ομάδα.

“Χαίρομαι πολύ που μένω στη Σαντορίνη. Έχω δεθεί με τους ανθρώπους του νησιού, είναι κύριοι απέναντί μου, οι στόχοι της ομάδας συμπίπτουν με τους δικούς μου και έτσι χρειάστηκαν λίγα μόνο λεπτά για να συμφωνήσουμε. Εύχομαι να έχουμε υγεία και με σωστή δουλειά όλοι οι στόχοι θα πραγματοποιηθούν.”

Άλλος ένας κρίκος λοιπόν προστέθηκε στην αλυσίδα και συνεχίζεται ο καταρτισμός του ρόστερ σε μία προσπάθεια η ομάδα να είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και σε ανώτερη κατηγορία αν χρειαστεί.

Περισσότερα Εδω!