Ο πολύπειρος Κώστας Φλίσκας αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Αρχηγού του Πανσερραϊκού, στη νέα σελίδα που έχει ξεκινήσει να γράφει ο σύλλογος.

Πρόκειται για μια προσθήκη μεγάλης σημασίας καθώς όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση, ο Φλίσκας γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, τον ρόλο του αρχηγού των αποδυτήριων.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Η Διοίκηση του Πανσερραϊκού, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον Κώστα Φλίσκα, που αναλαμβάνει τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού. Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, μια σπουδαία προσωπικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που γυρίζει σελίδα στην καριέρα του και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, τον ρόλο του αρχηγού των αποδυτήριων. Καλή επιτυχία.

Μίνι Βιογραφικό:

Ο Κώστας Φλίσκας είναι γεννημένος στις 29/12/1980 και ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για μια σεζόν το 2004/05 στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου είναι και ο τόπος καταγωγής του. Από το 2005 έως το 2019, φόρεσε την φανέλα του Α.Ο. Ξάνθης, με επιτυχία. Για 8 χρόνια αποτέλεσε τον αρχηγό των Θρακιωτών και αναδείχτηκε τρίτος σε συμμετοχές στην ιστορία της Ξάνθης. Ολοκληρώνοντας την καριέρα του, κατέχει το ρεκόρ, του μακροβιότερου ποδοσφαιριστή σε έναν σύλλογο, της Super League.”

Περισσότερα Εδω!