Μετά την ΠΑΕ Άρης και ο Ερασιτέχνης πήρε θέση και αντέδρασε έντονα για την αψυχολόγητη απόφαση της ΕΠΟ να διεξαχθούν οι ημιτελικοί αγώνες Κυπέλλου χωρίς κόσμο, τη στιγμή που όπως όλα δείχνουν θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων στα ματς πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Α.Σ. Άρης δεν δίστασε να αφήσει υπόνοιες πως αυτή η εξέλιξη αποδεικνύει πως η Ομοσπονδία εξυπηρετεί συμφέροντα τρίτων και απαίτησε το επαναληπτικό παιχνίδι με την ΑΕΚ να διεξαχθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία με την παρουσία οπαδών.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει την αγανάκτησή του για την απόφαση – μνημείο της ΕΠΟ να διεξαχθούν οι επαναληπτικοί αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας Ποδοσφαίρου χωρίς φιλάθλους στις κερκίδες.

Αν ένας βασικός ρόλος της Ομοσπονδίας είναι να εξασφαλίζει την ισονομία, η νυν διοίκησή της απέτυχε και μάλιστα οικτρά. Βλέπουμε κατάφατσα τον ορισμό του “δύο μέτρα και δύο σταθμά”. Η απόφαση να γίνουν οι ημιτελικοί του Κυπέλλου χωρίς κόσμο, την ώρα που υπάρχει ομόφωνη απόφαση της Super League περί της διεξαγωγής των υπόλοιπων αγώνων της περιόδου με την παρουσία φιλάθλων, δεν προκαλεί απορίες, αλλά υποψίες.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ υποστηρίζει αμέριστα στο αίτημα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ να αναβληθεί ο επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου με την ΑΕΚ και να οριστεί εκ νέου, με παρουσία του ποσοστού φιλάθλων που θα επιτραπεί βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα επιβεβαιώσει με τον πιο πειστικό τρόπο ότι η Ομοσπονδία εξυπηρετεί “άνωθεν” συμφέροντα».

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = ‘https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1&appId=178908395503034&autoLogAppEvents=1’;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!