Αποχωρεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Ανυφαντάκης από τη θέση του προπονητή. Μαζί του θα αποχωρήσει κι ο γενικός αρχηγός Αντώνης Λαδάκης, ενώ εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας και με παίκτεςτης ομάδας.

Φαίνεται πως η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό, δρομολογεί εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα για τους Μαυραετούς.

Στα χαρτιά με Απόλλωνα Πόντου

Στα χαρτιά κατέκτησε σήμερα το τρίποντο η Δόξα Δράμας με τον Απόλλωνα Πόντου (3-0 άνευ αγώνα), αφού όπως είχαν ενημερώσει οι Πόντιοι με επίσημη ανακοίνωση, δεν προσήλθαν στην αναμέτρηση, λόγω μη έκδοσης των νέων δελτίων.

Οι «Μαυραετοί» παρατάχθηκαν στη σέντρα, μαζί με το διαιτητικό τρίο και μετά επέστρεψαν στα αποδυτήρια, με τον ρέφερι Μαυρίδη (Πέλλας) να κλείνει το φύλλο αγώνα.

Οι παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη έκαναν προπόνηση στο γήπεδο, με τη Δόξα να φτάνει τους 17 πόντους και να στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας (Kυριακή 26/1), για τη 14η αγωνιστική της Super League 2.

Για την ιστορία, στο φύλλο αγώνα δηλώθηκε η παρακάτω αρχική σύνθεση για τη Δόξα: Μένκα, Σιώπης, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Καψάλης, Οικονόμου, Παρασκευάς, Κρητικός, Κόντος, Ρόβας, Σαμπανίδης.

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4″;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,’script’,’facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!