«Αυτά τα παιχνίδια που τα έχεις κέρδισει από πριν είναι από τα πιο ψυχοφθόρα» ανέφερε ο τεχνικός της Παναχαϊκής

O Απόστολος Μακρίδης, δήλωσε μετά τη λήξη του νικηφόρου για την Παναχαϊκή αγώνα:

«Αυτά τα παιχνίδια που τα έχεις κέρδισει από πριν είναι από τα πιο ψυχοφθόρα, πρέπει να κερδίσεις και να πετύχεις πολλά γκολ. Θέλω να είμαι δίκαιος με τα παιδιά, προσπάθησαν αλλά εχω κάποια παράπονο από αυτούς για τη συγκέντρωση, θεωρώ πως μπορούν να έχουν πετύχει περισσότερα γκολ όμως είμαι ευχαριστημένος από την νίκη που ουσιαστικά είναι νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια».

Για το αν έχει επηρεάζει την ομάδα η ανακοίνωση του Καλογερόπουλου: «Κοιτάξτε, δεν μου αρέσει να λέω ψέματα, η ομάδα είναι ζωντανός οργανισμός, κάποιους τους έχει επηρεάσει αλλά έχουμε μπροστά μας χρόνο για να το διορθώσουμε και να συνεχίσουμε».

Σε ερώτηση για το ότι δεν έπαιξαν οι Ρουγκάλας-Σούλης, απάντησε: «Για το Ρουγκάλα, πιστεύω πως υπάρχει ένα θέμα που θα ενημερώσει σύντομα η διοίκηση. Για τον Σούλη δεν υπάρχει τίποτα, έχω τρεις τερματοφύλακας και ο προπονητής τερματοφυλάκων κρίνει ποιος είναι ο καλύτερος».

Πηγή: Γνώμη Πατρών

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4″;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,’script’,’facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!