Δεν τα κατάφερε τελικά η Κ-19 του Βόλου χάνοντας από την ομάδα του Ατρομήτου με 3-2. Ένα παιχνίδι που αρχικά μετα το γκολ που πέτυχε νωρίς ο Μπαλλας στο 15’ και την ψυχολογία που έδωσε στους υπόλοιπους παίκτες θα περίμεναν όλοι ότι θα κερδίσει ή τουλάχιστον θα φέρει μια ισοπαλία. Ωστόσο αυτό δεν δεν έγινε με αποτέλεσμα ο Βόλος να φύγει με άδεια χέρια.
Στο 62’ ο Στεργιόπουλος κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 2-2, ο Βόλος όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες για άλλο τέρμα εκτός από μια καλή στιγμή στο 70’ με τον Λογαρά να πετυχένει δοκάρι. Ένα μέτριο παιχνίδι και από τις δύο μεριές με τον Ατρόμητο όμως στο τέλος του παιχνιδιού να βρίσκει δίχτυα και να κάνει το 3-2. Ο Βόλος όμως δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που είχε για ισοφάριση χάνοντας πέναλτι ο Μπαλλας στο 93’.

ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ: Προπονητής Στέφανος Ξηροφωτος

ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ,ΚΑΤΣΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ,ΧΑΛΚΙΔΗΣ,ΡΑΚΗΣ,ΛΟΓΑΡΑΣ,ΚΟΡΕΛΑΣ,ΠΑΝΤΑΖΕΛΟΣ,ΜΠΑΛΛΑΣ,ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ,ΦΟΥΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: ΜΥΛΩΝΑΣ,ΑΓΕΡΩΤΗΣ,ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ,ΑΝΤΩΝΟΥΛΗΣ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΟΛΛΑ,ΜΠΟΛΗΣ.

ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΣΑΛΤΑΣ,ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΜΩΝΗΣ,ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ, ΓΟΥΛΑΣ,ΞΕΝΟΠΑΝΑΓΟΣ,ΖΟΥΝΗΣ,ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΑΝΙ,ΑΝΘΟΥΛΑΚΗΣ,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: ΦΛΩΡΟΣ,ΚΑΡΔΑΜΗΣ,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,ΤΣΑΪ́ΝΗΣ, UMBIDES,ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΑΚΗΣ,ΠΙΕΤΡΗΣ

ΝΦ