Με “όπλο” την καλή ψυχολογία, ο Πανακρωτηριακός ετοιμάζεται να δώσει ένα ακόμα παιχνίδι στη Γ’ Εθνική, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή στη Σοχώρα τον Ρεθυμνιακό.

Οπως είναι γνωστό, απέναντι σε αυτή την ομάδα σημειώθηκε η πρώτη, ιστορική νίκη για τον Πανακρωτηριακό στο πρωτάθλημα στο αντίστοιχο ματς για τον πρώτο γύρο. Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Κόλτζου βρίσκεται σε ένα ακόμα καλύτερο επίπεδο, καθώς “τρέχει” ένα σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς να έχει χάσει, με συγκομιδή 8 βαθμούς.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο προπονητής του Πανακρωτηριακού υπολογίζονται συνολικά 21 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Συροκάκης, Δασκαλάκης, Κοζάκης, Παπακαστρήσιος, Βουρβαχάκης, Λιονάκης, Μανουσάκης, Καμένης, Σκουλάς, Μπάτζιο, Μάστορας, Βασιλομιχελάκης, Καρλίτο, Κτιστόπουλος, Νικολίτσης, Καμένης, Σκουλάς, Μπαδιεριτάκης, Τζόρνταν, Μπερντίος, Γιαπιντζάκης, Δρακάκης, Αναστασόπουλος.

Πηγή: athlitiko

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4″;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,’script’,’facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!