Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (07/12) η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας ενόψει του αγώνα της 8ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League 2, με τον Απόλλων Πόντου (Κυριακή 08/12, 15.00) στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Εκτός αποστολής θα βρίσκονται ο Καρατάσιος ο οποίος δεν αποθεραπεύτηκε ακόμη 100%, όπως και οι Τασιούλης, Κωστούλας, Μπρέμπος.

Εν συγκρίσει με τον αγώνα Κυπέλλου στην Ξάνθη, επιστρέφουν οι Γκουστάβο, Σουλιώτης, Νούσιος, ενώ στην αποστολή βρίσκεται και ο Βαγενάς.

Αναλυτικά η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας, ο οποία θα γευματίσει πριν το παιχνίδι στην “Κυματολήγη” αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Γκέκας (Τ), Θεολόγης (Τ), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Καρρίκι, Χατζής, Λίταινας, Μπαστακός, Ναζίμ, Κούλπας, Καμπέρης, Γκουντρουμπής, Νύκταρης, Νούσιος, Γκουστάβο, Μπιμάι, Σιφναίος, Σουλιώτης, Βαγενάς

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4″;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,’script’,’facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!