Απογοητευμένος ο προπονητής της Καβάλας μετά τον αποκλεισμό με 4-0.

Η Καβάλα δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα και χάνοντας με 4-0 από τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου.

«Ξέραμε τον βαθμό δυσκολίας. Στο πρώτο ματς είχαμε πετύχει μια δίκαια νίκη με καλό ποδόσφαιρο, αλλά περιμέναμε ότι ο ΟΦΗ στην έδρα του έχει την κατοχή και την ποιότητα για να μας δημιουργήσει προβλήματα. Παίξαμε μαζική άμυνα, αλλά ο ΟΦΗ είχε τους παίκτες για να την διασπάσει. Προσπαθήσαμε με αλλαγή σχηματισμού να πετύχουμε ένα γκολ, που θεωρούσαμε απαραίτητο για να πάρουμε την πρόκριση, αλλά δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Στο 90’ είχαμε μια μεγάλη φάση, δεν την κάναμε γκολ και αυτό μας απογοήτευσε και αμέσως μετά δεχτήκαμε το γκολ», τόνισε ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Πηγή: sport-fm

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4″;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,’script’,’facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!