Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον γνωστό γυμναστή κ. Κώστα Μαργαρίτη. Ο Κώστας επιστρέφει στην “κυανόλευκη” οικογένεια του Απόλλωνα, μετά από δυόμισι χρόνια.

Ήταν δε, ξανά στην ίδια θέση, όταν ο Απόλλωνας έκανε μια φανταστική αγωνιστική περίοδο το 2016-17 και αναδείχθηκε περήφανα πρωταθλητής στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, ανεβαίνοντας στην – τότε – Football League.

Και το έργο του κ. Μαργαρίτη εκείνη την εποχή ήταν σημαντικότατο συμβάλλοντας με τον τρόπο του, στην άνοδο της ομάδας μας, στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας.

Ο κ. Μαργαρίτης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στο κέντρο της πόλης, όπου μετά από συζήτηση με τον μεγαλομέτοχο κ. Μαντζανά, συμφώνησε και κατόπιν παρουσιάσθηκε από τον Οικονομικό Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Αχιλλέα Σακελλαρίου. Τον καλωσορίζουμε εκ νέου σε ένα γνωστό – για τον ίδιο – περιβάλλον και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4″;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,’script’,’facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!