Ένας άνθρωπος που έχει διαγράψει την δική του διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Βίκτωρας Μητρόπουλος, φιλοξενήθηκε στον Σπορ FM και μίλησε για τα όσα σοκάρουν την κοινή γνώμη, αναφορικά με την κοινή ιδιοκτησία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, με άμεσα εμπλεκόμενο τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας «Άποψη» τοποθετήθηκε αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ακριτικής ομάδας και την αποκάλυψη-βόμβα από το One Channel, όντας ξεκάθαρος σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση τονίζοντας, πρόκειται για μία κατάσταση που γεννάει απορίες.


Ο Σαββίδης αποδεικνύεται ότι είναι ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Τι σημαίνει αυτό: Υποβιβασμός (vid, pics)

Συγκεκριμένα ο Βίκτωρας Μητρόπουλος δήλωσε ότι: «Με μια ματιά που έριξα στα χαρτιά, έχω σχηματίσει γνώμη, αλλά αν δεν τελειώσω τη μελέτη δεν μπορώ να έχω γνώμη. Τα πράγματα όμως δεν είναι καλά. Το θέμα της πολυδιοκτησίας είναι αυτό που λέμε… αυτό που κάνει νιάου νιάου είναι η γάτα;

Δύο μεγάλου βεληνεκούς επιχειρηματίες, ξαφνικά παρουσιάζονται σαν μέλη ενός διοικητικού συμβουλίου με κάποιον άνθρωπο που έχει σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη και αυτό γεννάει απορίες. Από εκεί και πέρα, στο νομικό σκέλος δεν είναι εύκολα τα πράγματα, διότι δύο επιχειρηματίες, ο Πανόπουλος και ο Συγγελίδης, πούλησαν το προπονητικό κέντρο της Ξάνθης σε κάποιον γνωστό-συγγενή του Σαββίδη. Για μένα είναι δύσκολο, δύο επιχειρηματίες να μείνουν απλά μέλη σε ένα διοικητικό συμβούλιο και να αφήσουν έναν άλλο να κάνουν κουμάντο. Βέβαια το να αποδείξει κάποιος ότι η Ξάνθη ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη δεν είναι εύκολο.

Αν δεν δούμε τη γάτα… μένουμε με τον ήχο. Είναι δύσκολο για μένα να καταλάβω ότι δύο επιχειρηματίες πούλησαν μια ομάδα, για να κάνει κάποιος άλλος άσχετος κουμάντο. Η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού θα κρίνει τι θα γίνει. Όπως φαίνεται υπάρχει ένα μεγάλο νούμερο που έχει δοθεί σε ένα πρόσωπο που έχει σχέση με το σάιτ του κ. Σαββίδη, με την εταιρία που διοικεί το Open του κ. Σαββίδη. Θέλω να δω όλα τα χαρτιά και να είμαι δίκαιος».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = ‘https://connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1&appId=178908395503034&autoLogAppEvents=1’;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!