Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος θα διεκδικήσει την Τετάρτη η Βέροια. Στις 7:30 το βράδυ θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην ρεβάνς του 1-0 στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο προπονητής της Βέροιας, Κώστας Γεωργιάδης θα προφυλάξει κάποιους παίκτες για τον αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή με τον Ιάλυσο στην Ρόδο, αλλά όπως μας δήλωσε «η ομάδα διαθέτει αξιόπιστο έμψυχο δυναμικό, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Είναι ευκαιρία να δω και τα άλλα παιδιά για να έχω μια γνώμη για όλους μέσα σε λίγες μέρες. Σίγουρα ο αγώνας με μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας δεν θα είναι εύκολος. Όμως δεν φοβόμαστε κιόλας».

Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσουν και πάλι ο Σάκης Κανούλας ο οποίος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και θα προσπαθήσει σαν μπει κανονικά στις προπονήσεις από την Παρασκευή.

Ο Δούκας Λεφίδης προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αλλά δεν είναι έτοιμος από φυσική κατάσταση μετά την μεγάλη διάρκεια απουσίας του, όπως και ο νεαρός Γιάννης Ιωάννου.

Πηγή: 24oresImathia

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4″;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,’script’,’facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!