Από χθες το βράδυ και μετά την λήξη του ματς ΑΕΛ-ΒΟΛΟΣ έχει γίνει θέμα συζήτησης και πολύς ντόρος φυσικά για τον διαιτητή του αγώνα Κύριο Βάτσιο ο οποίος με τις αποφάσεις του έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα.

Τα λάθη πολλά αλλά ας μιλήσουμε για κάτι πιο συγκεκριμένο όπως την άρνηση του να αποβάλει τον Φατιον στο πρώτο ημίχρονο ενώ πιο πριν μοίραζε τις κίτρινες κάρτες στους παίκτες του Βόλου για πλάκα αλλά ας πάμε παρακάτω και στο πιο τραγικό λάθος, που ήταν και αυτό που άλλαξε όλη την ροη του παιχνιδιού. Εννοιτε πως αναφέρομαι στο ανύπαρκτο πέναλτι (στο χέρι του Μαξ) που φυσικά μόνο ο ίδιος το είδε και που δεν το έπιασε ούτε η ίδια η κάμερα.Κι όμως ο Βάτσιος σε αυτή την φάση δεν συμβουλεύτηκε ούτε το VAR, βρήκε την ευκαιρία να ξανά βάλει την ΑΕΛ στο παιχνίδι από το πουθενά και το έκανε. Πάμε παρακάτω όμως, λίγα λεπτά αργότερα σε χέρι του Μπράλιτς που ήταν πιο ξεκάθαρο από αυτό του Μαξ είπε παίζεται.

Σε αυτά που αναφερθήκαμε είναι τα μεγαλύτερα «εγκλήματα» που έκανε γιατί αν καθίσουμε να μιλήσουμε για όλο τον αγώνα θα διαπιστώσετε ότι όλος τυχαίος όλα ήταν σε βάρος του Βόλου.