Μετά την ήττα στην Εύβοια κόντρα στη Νέα Αρτάκη, η Κόρινθος ’06 έχει ρίξει όλο το βάρος στην εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Αχαρναϊκό, η οποία χαρακτηρίζεται κομβικής σημασίας! Οι παίκτες του Μπάμπη Πάτρα είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, στην προσπάθεια που κάνει φέτος η νεοφώτιστη ομάδα για να παραμείνει στην κατηγορία, στην πρώτη της συμμετοχή στη Γ’ Εθνική!

Από κει και πέρα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τερματοφύλακα, Αθανασόπουλου και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από την τεχνική ηγεσία αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα της Κορίνθου ’06 ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, το πρωί της Παρασκευής στο Στάδιο της πόλης.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή: Μάνος, Ντερτιλής, Δημητρίου, Τσιριγώτης, Κωστόπουλος, Φίλης, Μαγγίνας, Γεωργίου, Ράπτης, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Τσατσόπουλος, Κουϊμελής, Κατσούκης, Βάσιλας, Κόκκινος, Μπίμπας.

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4″;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,’script’,’facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!