Την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και τους τρεις υπερ-πολύτιμους βαθμούς, θα έχει την Κυριακή (14:30) η Άνω Μερά κόντρα στο Μοσχάτο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Ο Νίκος Κωτσοβός μίλησε για το παιχνίδι της Μυκόνου στο «arthografos».

«Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι όπως όλα τα άλλα παιχνίδια, με σοβαρότητα πειθαρχία και τακτική.  Έχω εμπιστοσύνη στα υπόλοιπα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι όποιος κληθεί να παίξει θα είναι έτοιμος.

Ο αντίπαλος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο αγωνιστική όσο και βαθμολογική και αυτό τον κάνει να είναι πιο επικίνδυνος στο παιχνίδι του. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά και έχουν δείξει, ότι δεν αφήνουν κανένα παιχνίδι και πολύ περισσότερο στην έδρα μας».

Όσον αφορά το ρεπορτάζ της Άνω Μεράς, τα προβλήματα συνεχίζουν να υφίσταται, αφού εκτός αποστολής έχουν τεθεί οι Αχείμαστος, Σαλταμάς, Μεζίνι, Ζυγκερίδης, Καλαγκάνης και Κέμπε.

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4″;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,’script’,’facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!