Με τους Λυμπέρη Στεργίδη, Βαγγέλη Αλεξόπουλο να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα την Παρασκευή, η Καλαμάτα θα ολοκληρώσει ουσιαστικά την προετοιμασία της ενόψει του κρίσιμου κυριακάτικου αγώνα με την Καβάλα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στη Football League.

Ο Λυμπέρης Στεργίδης είχε τραυματιστεί στο εικοσάλεπτο του αγώνα με την Τρίγλια και είχε αντικατασταθεί, ενώ ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος είχε αισθανθεί ενοχλήσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές πήγαν συντηρητικά όλη την εβδομάδα και όπως φαίνεται θα είναι στη διάθεση του Βασίλη Βούζα, σε αντίθεση με τον Γιάννη Γαλούπη, ο οποίος θα μείνει εκτός για τρίτο σερί ματς.

Κανονικά στην αποστολή θα βρίσκεται και πάλι ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης όπως και ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Οι μελανόλευκοι θα προπονηθούν την Παρασκευή στα Παλιάμπελα με τον Βασίλη Βούζα να δοκιμάζει τα πλάνα του σ’ ένα σχήμα που είχαμε συνηθίσει πριν τις απουσίες οι οποίες “ανακάτεψαν” την ομάδα, κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι.

Πηγή: sport365

 

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4″;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,’script’,’facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!