Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως είχε εξαρχής κάποιες γενικότερες αδυναμίες λόγω του γεγονότος πως κλήθηκε και δέχτηκε (ως τριταθλητής) με μεγάλη χρονική καθυστέρηση να αγωνιστεί στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα, έχει πλέον και τη διοικητική κ.τ.λ., αναστάτωση που προκλήθηκε πολύ έντονα στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Και βασικά στο διήμερο προ του αγώνα με το Διαβολίτσι, και τα οποία αυτά “δρώμενα” έχουν οδηγήσει στην αποχώρηση του μέχρι τώρα προέδρου Γιώργου Μπάδα, λόγω διαφοράς φιλοσοφίας με άλλα διοικητικά στελέχη του συλλόγου γύρω από θέματα της ομάδας, όπως κάποιων προσώπων, λειτουργίας, κι άλλα σχετικά.

Στο μεταξύ, η εντός έδρας ήττα που γνώρισε ο Ολυμπιακός Ζαχάρως από τη μεσσηνιακή ομάδα, τον κράτησε καθηλωμένο στα… χαμηλά “σκαλοπάτια” του 7ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής (οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πλέον μόλις έναν βαθμό συγκομιδή στα 5 τελευταία παιχνίδια) και σίγουρα η κατάσταση δυσκολεύει ακόμα περισσότερο…

Σε ότι αφορά τη συνέχεια, αυτή περιλαμβάνει την 8η αγωνιστική, που διεξάγεται αυτό το Σάββατο (16/7) και που θα βρει την ομάδα της Ζαχάρως να αγωνίζεται εκτός έδρας αλλά εντός Ηλείας, στη Βάρδα με τον ΠΑΟΒ. Όπου στόχος θα τεθεί, υποχρεωτικά, η κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος, έστω κι αν αυτό θα έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας. Στα αμιγώς αγωνιστικά, με τα τωρινά δεδομένα υπάρχουν τα γνωστά από το προηγούμενο διάστημα, προβλήματα τραυματισμών των Τσίτσου και Σκούρτα, ενώ οι υπόλοποι υπάρχοντας εμφανίζονται διαθέσιμοι.

Πηγή: iliaoikonomia

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4″;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,’script’,’facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!