Μέχρι και πριν λίγες μέρες οι 4 παίκτες που ανήκουν στην Παναχαϊκή, αλλά λόγω του γνωστού προβλήματος δεν έχει εκδοθεί το δελτίο τους, ήταν στην Πάτρα και έκαναν προπονήσεις με εξαίρεση τον Ιμεράι που ορισμένες φορές απουσίαζε αφού υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Από την περασμένη Παρασκευή, όμως οι Πέταρ Όρλαντιτς και Μάριο Ατανάκοβιτς πήραν 20ήμερη άδεια από την ΠΑΕ προκείμενου να μεταβούν στην πατρίδα τους και να δουν τους δικούς τους.

Φυσικά αμφότεροι έχουν πάρει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης ώστε να προπονούνται αυτό το διάστημα και όταν επιστρέψουν να είναι σε καλή φυσική κατάσταση.

Σε ό,τι αφορά τον Δημήτρη Κοτσώνη είναι στην Αθήνα το τελευταίο διάστημα επείδη είναι τραυματίας και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων ωστόσο δεν θα αργήσει να μπει και αυτός σε κανονικούς ρυθμούς.

Πηγή: ΓΝΩΜΗ

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4″;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,’script’,’facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!