Το γεγονός ότι ο προπονητής της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ κ. Αστέριος Θέμελης παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Επισκοπής, ήταν μία ακόμη απόδειξη ότι η ομάδα από το Ρέθυμνο όπου κι αν παίζει φροντίζει να επιβάλλει τον ρυθμό της. Αυτό τόνισε μετά το τέλος του αγώνα και ο προπονητής της Επισκοπής, κ. Γιάσμινκο Βέλιτς.


Γ. Βέλιτς: «Κάναμε ένα απόλυτα κυρίαρχο παιχνίδι»

«Ευχαριστώ την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ για την πολύ καλή φιλοξενία. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για ένα πολύ καλό, απολύτως κυρίαρχο παιχνίδι σε όλη του τη διάρκειά του όπου βάλαμε δύο γκολ και χάσαμε πολλές ευκαιρίες.

Είναι πολύ κρίμα που μας διέκοψε η δυνατή βροχή (σ.σ. το ματς διεκόπη στο 76’ για 25 λεπτά λόγω καταιγίδας).

Στο τελευταίο 15λεπτο μετά την διακοπή, η ομάδα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ προσαρμόστηκε στις δύσκολες συνθήκες αλλά γενικώς είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας με ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα.

Σε γενικές γραμμές, είμαστε ικανοποιημένοι που τα πράγματα όπως αυτά εξελίσσονται. Αποκτήσαμε μια διαφορά αλλά αυτό μπορεί και να μη λέει τίποτα για την ώρα.

Εμείς βέβαια σεβόμαστε κάθε αντίπαλο όμως το κυρίαρχο είναι να βελτιωνόμαστε εμείς ως ομάδα. Το είπα και στους ποδοσφαιριστές μου ότι, ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι ο κακός μας εαυτός. Φαίνεται πως το κατάλαβαν τα παιδιά, εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι».

Α. Θέμελης: «Η Επισκοπή πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο»

«Μας επηρέασε το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε. Θέλαμε λίγο χρόνο να το ξεπεράσουμε. Μετά δημιουργήσαμε προϋποθέσεις σε δύο φάσεις με τον Νικόλτση και τον Σινκ να φέρουμε το ματς στα ίσια.

Στο β’ ημίχρονο δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να μας κάνει κι ένα δεύτερο γκολ από ένα ατομικό μας λάθος. Από ‘κει και πέρα, δεν έχω παράπονο από τα παιδιά καθώς κάνανε πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Το αξιοσημείωτο ήταν ότι στο τελευταίο τέταρτο που παίχθηκε μετά τη διακοπή, χάσαμε ένα γκολ, χάσαμε πέναλτι αλλά και μια ευκαιρία με τον Γεωργούλη εξ επαφής. Η Επισκοπή ήταν καλή πατούσε καλύτερα από εμάς στον αγωνιστικό χώρο.

Είτε κερδίζαμε, είτε χάναμε θα έλεγα στα παιδιά να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα καθώς έχουμε ένα δύσκολο ματς μέσα στον Πανακρωτηριακό όπου θέλουμε να πάμε και να πάρουμε βαθμούς.

Ακόμα και με την ήττα που κάναμε πήραμε πράγματα και είναι κάτι που μου αρέσει αυτό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και στο τέλος όλα θα πάνε καλά».

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4″;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,’script’,’facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!