Ένταση επικράτησε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, κυρίως όμως μετά το τέλος του αγώνα της Βέροιας στα Τρίκαλα.

Ο αντιπρόεδρος της “Βασίλισσας” Στέφανος Αποστολίδης, μαζί με άλλους Βεροιώτες παράγοντες, το Νίκο Νούλα και τον Κώστα Μπίκα, άρχισαν να διαμαρτύρονται προς τους διαιτητές για τις αποφάσεις τους και ιδιαίτερα για το πρώτο γκολ των Τρικάλων, το οποίο μπήκε από καθαρή θέση οφσάιντ.

Αντέδρασε σε αυτές τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ΒΕΡΟΙΑΣ ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΟΤ  κ. Ζαλαώρας, μαζί με κάποιους παρατρεχάμενους στον χώρο των αποδυτηρίων, με τις δύο πλευρές να ανταλλάσουν κάποια «γαλλικά» και στην συνέχεια με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα να ηρεμούν.

Οι παρατρεχάμενοι στον αγωνιστικό χώρο 

Η αντίδραση των παραγόντων της «Βασίλισσας» είχε να κάνει, τόσο με τον παρατηρητή του αγώνα, όσο και με την αστυνομία, αφού όπως φαίνεται και από την τηλεόραση, στην απευθείας μετάδοση του αγώνα, περίπου 15 άτομα στο τελευταίο 20λεπτο, βρισκόταν δίπλα στον πάγκο των γηπεδούχων και διαμαρτυρόταν συνεχώς στις αποφάσεις του διαιτητή και του βοηθού του, φθάνοντας μέχρι την γραμμή του πλάγιου άουτ, προκαλώντας συνεχείς διακοπές στο παιχνίδι, χωρίς όμως να «ιδρώνει το αυτί» κανενός υπεύθυνου.

Η εξαφάνιση των ball boys

Τέλος αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι μετά την μείωση του σκορ από την ΒΕΡΟΙΑ, εξαφανίστηκαν από τον αγωνιστικό χώρο όλα τα ball boys, χωρίς να γίνει η παραμικρή προσπάθεια από τους υπεύθυνους να επιστρέψουν στην θέση τους.

Πηγή: Kerkidasport

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4″;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,’script’,’facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!