Λίγο έως πολύ… οι περισσότεροι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα έχουν γράψει χιλιόμετρα στα ελληνικά γήπεδα και όλοι γνώριζαν το τι θα μπορούσαν να προσφέρουν στην ομάδα.

Η αποκάλυψη, μέχρι στιγμής, στη φετινή χρονιά ακούσει στο όνομα Ορέστης Γρηγορόπουλος.

Ο 19χρονος ακραίος, αποκτήθηκε σαν δεξί μπα με εισήγηση του Νίκου Σαμολαδά που τον ήθελε διακαώς. Ο Περικλής Αμανατίδης του έδωσε ρόλο στο δεξί κομμάτι της επίθεσης και ο ΑΟ Τρίκαλα χτύπησε φλέβα χρυσού.

Ο «μικρός» έχει μέχρι στιγμής δείξει εντυπωσιακές δυνατότητες, έχει μοιράσει ασίστ, έχει κερδίσει δύο πέναλτι και παρά το νεαρό της ηλικίας του δείχνει πολύ προσγειωμένος.

Όπως ήταν λογικό… ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τον Γρηγορόπουλο και δεν αποκλείεται τον Δεκέμβρη να υπάρξουν κρούσεις για την απόκτησή του… και ίσως να μην είναι ο μοναδικός.

Πηγή: Goaltrikala

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4″;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,’script’,’facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!