Ο Κώστας Ανυφαντάκης δήλωσε πως έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες της Δόξας και έδωσε συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές και κόσμο για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος στη Ριζούπολη.

Ανυφαντάκης: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες»

«Στο μυαλό μας ήταν ξεκάθαρο να παίξουμε καλή άμυνα και να έχουμε καλές στιγμές. Είχαμε κατοχή έμεινα ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες. Το δείγμα ήταν σήμερα θετικό. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε έξυπνα και σημειώσαμε το γκολ στο δεύτερο με την αποβολή προσπαθήσαμε για τη νίκη αλλά οταν μείναμε και εμείς με 10 ποδοσφαιριστές δυσκόλεψαν τα πράγματα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον κόσμο που ήρθε και μας βοηθήσει. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Φεύγω ικανοποιημένος».

Κρητικός: «Θέλουμε τον χρόνο μας»

Ο Τάσος Κρητικός εξέφρασε την πίστη του πως η Δόξα μπορεί να βγει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος ενώ τόνισε πως οι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης.

«Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την προσπάθεια που κάναμε. Ξέραμε πως ο Απόλλωνας θα είναι επιθετικός είμαστε οργανωμένοι καλά. Μετά την αποβολή ήμασταν πιο κινητικοί. Ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία. Θέλουμε τον χρόνο μας. Πιστεύω ότι θα είμαστε στην εξάδα».

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε ενέργεια και ένταση»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην έλλειψη ενέργειας και έντασης του Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς και στην ηρεμία που χρειάζεται η «Ελαφρά Ταξιαρχία» γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν είχαμε ενέργεια και ένταση. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ στη σεζόν, αλλά έχουμε δουλέψει τέτοιες φάσεις στην κόντρα επίθεση και με την εμπειρία μας δεν δικαιολογείται. Η κόκκινη δεν μας βοήθησε στα πλάνα μας που ήταν να βάλουμε και άλλους επιθετικούς. Ωστόσο και με 10 παίκτες προσπαθήσαμε. Δεν είναι καλό το αποτέλεσμα, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχει και ισοπαλία. Πλέον θα πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να διδαχθούμε από αυτό το αποτέλεσμα. Θέλει ηρεμία έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα».

Κύργιας: «Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα»

Ο Μιχάλης Κύργιας δήλωσε πως το αποτέλεσμα δεν αφήνει ικανοποιημένο κανέναν στον Απόλλωνα ενώ εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία.

«Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Ηταν ξεκάθαρη κόκκινη κάρτα στη φάση του Παυλίδη. Δεν υπάρχει σεβασμός στον Απόλλωνα. Θα πρέπει οι διαιτητές να μας σέβονται πιο πολύ. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4″;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,’script’,’facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!