Με τις αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή (10/11) το πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, μετά τη νίκη του στο Ημαθιώτικο ντέρμπι, πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Καστοριά για να αντιμετωπίσει την Αστραπή Μεσοποταμίας που καίγεται για βαθμούς.

Ο τεχνικός των “πράσινων” Δημήτρης Πρίντζιος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αναδολού που τραυματίστηκε στον αγκώνα στο ματς με τη Νίκη Αγκαθιάς, όπως και στον Χαλβατζή που είναι ανέτοιμος.

Η αποστολή, που θα αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές, θα αναχωρήσει στις 10 το πρωί, με ενδιάμεση στάση στη Σιάτιστα για φαγητό.

Όσον αφορά τον έτερο εκπρόσωπο της Ημαθίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τη Νίκη Αγκαθιάς, θα κάνει αυτή την αγωνιστική το προγραμματισμένο ρεπό της, έχοντας την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες της ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4″;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,’script’,’facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!