Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στις 15.00 μ.μ., η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετωπίζει εντός έδρας, στο γήπεδο του Βατανιακού, τον ΑΟ Ποταμιάς , για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, χωρίς προβλήματα και θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τη διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Μοναδικός απών από την αυριανή αναμέτρηση θα είναι ο αρχηγός της ομάδας, Κυρτέγος, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κάρτες στον αγώνα με τον Α.Ο. Σελλάνων.

Η αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής περιλαμβάνει τους: Ράντο, Γαλάνη, Κωτσιόπουλο, Δημητρίου, Μητράκα, Στίκο, Λαγδάρη, Γκαρατζια, Δαλαμήτρα, Τροίρη, Δημητρουλόπουλο, Οικονόμου, Ζαφειρίδη, Γκίκα, Παπαιωάνου, Αλεξίου, Βουκομάνοβιτς, Λουί Φερνάντο, Λυκούργο και Συρράκο.
Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να παρευρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, στον αυριανό εντός έδρας αγώνα του Πρωταθλήματος.

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4″;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,’script’,’facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!