Ο έμπειρος μέσος της Τρίγλιας, Καλούδης Λεμονής, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Καλαμάτα στη Χαλκιδική, δίνοντας σύνθημα για καλύτερη συνέχεια, αφού θεωρεί ότι η ως τώρα συγκομιδή είναι πλασματική για την ομάδα του.

Αναλυτικά είπε : ”Νομίζω ότι η ομάδα σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο και αδικούμαστε από τους τρεις βαθμούς που έχουμε ως τώρα. Αυτό που πρέπει όμως να κοιτάξουμε τώρα είναι η συνέχεια, έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, την Καλαμάτα, πρέπει να είμαστε πολύ αποφασιστικοί, συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο που μας έχει δώσει ο προπονητής μας και σε συνδυασμό με το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζουμε να πάρουμε τη νίκη που τόσο πολύ θέλουμε”.

Στην συνέχεια ο Καλούδης έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο : ”Σίγουρα η βοήθεια του κόσμου μας είναι πολύτιμη, θέλουμε να είναι ο ”δωδέκατος παίκτης” τον ζητάμε να μας βοηθήσει με την στήριξή του όσο πιο πολύ γίνεται. Εννοείται ότι ευχαριστούμε πολύ όλους αυτούς που έχουν έρθει στα μέχρι στιγμής παιχνίδια μας και μας έχουν βοηθήσει και θέλω να ζητήσω όλο και πιο πολύ κόσμο να έρθει να μας στηρίξει με την παρουσία του ακόμα περισσότερο μάλιστα ενόψει της συνέχειας”.

Τέλος, σε ερώτησή για τα συναισθήματα που νιώθει, κυρίως σαν μέλος μιας ομάδας της Χαλκιδικής που αντιμετωπίζει ιστορικά σωματεία με παρελθόν στην Α’ Εθνική αλλά και με παρουσίες στην Ευρώπη τόνισε : ”Νομίζω ότι και για την ομάδα μας αλλά και το Νομό μας είναι πολύ όμορφο να αντιμετωπίζουμε τέτοιες μεγάλες και ιστορικές ομάδες, ενώ κάτι τέτοιο αποτελεί κίνητρο και για την ακόμα μεγαλύτερη παρουσία του κόσμου μας. Προσωπικά όμως, αλλά μιλώντας και εκ μέρους των συμπαικτών μου αυτό που νιώθουμε είναι ότι δεν φοβόμαστε κανέναν, τους σεβόμαστε βέβαια όλους και μέσα στον αγωνιστικό χώρο ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να διεκδικούμε πάντα τη νίκη”.

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4″;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,’script’,’facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!