Η ομάδα του Ισθμού έχει δύσκολη αποστολή το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς φιλοξενείται στη Νέα Αρτάκη Εύβοιας από την ομώνυμη ομάδα. Το συγκρότημα του Μπάμπη Πάτρα θέλει να δώσει αξία στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Αιολικό, παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του ευβοιώτικου συλλόγου, το οποίο θα τη διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας!

Από κει και πέρα, με πρωινό χαλάρωμα στο Στάδιο της Κορίνθου, ολοκλήρωσε η ομάδα του Μπάμπη Πάτρα την προετοιμασία της. Μετά το τέλος του προγράμματος ανακοινώθηκε η αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασόπουλος, Μάνος, Ντερτιλής, Δημητρίου, Τσιριγώτης, Κωστόπουλος, Φίλης, Μαγγίνας, Γεωργίου, Ράπτης, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Τσατσόπουλος, Κουϊμελής, Κατσούκης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα θα γευματίσει στις 11:00 και θα αναχωρήσει από την Κόρινθο μισή ώρα αργότερα με προορισμό τη Νέα Αρτάκη.

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4″;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,’script’,’facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!