Τον Πανγυθεατικό υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (15.00) στο στάδιο η ομάδα της Ζακύνθου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας του 7ου ομίλου. Η ζακυνθινή ομάδα θα αγωνιστεί κομπλέ και ευελπιστεί ότι θα συνεχίσει στις νίκες που θα την εδραιώσουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το σύνθημα είναι ένα: ” Πίστη για μια ακόμα νίκη” Πίστη όπως όλα δείχνουν υπάρχει στο κυανοκίτρινο στρατόπεδο και αυτό φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού στο στάδιο, εκεί όπου γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας. Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να μπορέσει η ομάδα να πάρει αυτό που θέλει μέσα από αυτό το παιχνίδι.

Οι κυανοκίτρινοι μετά την μεγαλειώδη νίκη μέσα στην Σπάρτη, θέλουν να συνεχίσουν στις νίκες και τους δίνεται πλέον η ευκαιρία μέσα στην δική τους έδρα αυτό να το πετύχουν. Η ζακυνθινή ομάδα βρίσκεται κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θέλει πάση θυσία να παραμείνει, εκεί ψηλά. Άπαντες είναι πεπεισμένοι ότι αγωνιστικά η ομάδα έχει βρει τον βηματισμό της και παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει την δική της αγωνιστική ταυτότητα. το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένα από τα ποιο δύσκολα.

Αυτό το έχει επισημάνει ο τεχνικός της ομάδας Στάθης Καραμαλίκης στους παίκτες του και τους έχει εμφυσήσει την προσοχή ότι για να έρθει η νίκη όλοι πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον κοινό στόχο. Ένας άλλος σοβαρός παράγοντας που θα γείρει τον πλάστιγγα είναι η βοήθεια του κόσμου.

Μέχρι στιγμής οι κυανοκίτρινοι δεν έχουν πάρει αυτό που θα ήθελαν από τους φιλάθλους τους , καθώς περιμένουν ότι σε αυτό το ματς οι κερκίδες θα πλημμυρίσουν από κόσμο ο οποίος θα γίνει ο 12ος παίκτης τους. Αυτό περιμένει και η διοίκηση, περιμένει ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα και στην στράτευση της νίκης.

Στο αγωνιστικό κομάτι, ο τεχνικός της Ζακύνθου Στάθης Καραμαλίκης έχει καταστρώσει τα πλάνα του για αυτό το παιχνίδι. Ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες του δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού, όπως και ότι δεν υπάρχουν τιμωρίες από κάρτες. Για το ματς της Κυριακής, πολύ πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Η προετοιμασία της κυανοκίτρινης ομάδας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Στάδιο. Το παιχνίδι στο στάδιο έχει ώρα έναρξης 15.00. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Μαρκαντωνάτος με βοηθούς τους Καραμέρο και Λιάπη από τον σύνδεσμο Ηλείας.

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4″;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,’script’,’facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!