Μετά την ήττα στην Πάτρα από την Παναχαϊκή, ο Καραϊσκάκης θέλει να δείξει αντανακλαστικά και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στον Λεβαδειακό, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στην φυσική του έδρα στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης όπως και με την Παναχαϊκή, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μασούρα (εκτίει ποινή τριών αγωνιστικών), τον τερματοφύλακα Παππά, και τους 18χρονους Παππά Δ-Α. και Μαργώνη. Αναλυτικά, στην 20μελη αποστολή βρίσκονται οι: Μέλκας, Μπουργάνης, Παπανίκου, Καψάλης, Καραγιαννίδης, Καπίας, Βλάχος, Γιαννιώτης, Παναγιώτου, Μέτσε, Ψιάνος, Νταλακούρας, Χατζηστράβος, Αλμπάνης, Γυφτοκώστας, Τσούτσης, Μελετίδης, Κυβελίδης, Κούστα και Τερεζίου.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Σωτήρης Αντωνίου δεν ανακοίνωσε αποστολή. Στο τελευταίο νικηφόρο αγώνα απέναντι στην Κέρκυρα πάντως η 18αδα του Λεβαδειακού αποτελούνταν από τους: Μπάγιτς, Αργυρόπουλο, Ανγκουά, Φυτανίδη, Παντελιάδη, Κοζωρόνη, Καραχάλιο, Σανάμπρια, Κονάν, Ενομό, Ιωαννίδη, Επασί, Λιάγκα, Χατζηλάμπρο, Νίκα, Ορφανίδη, Καστιγιόν και Συμελίδη.

Πηγή: artagoal

(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4″;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,’script’,’facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!