Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Μαρουκάκης με όμορφη κεφαλιά ψαράκι στο 16, ενώ δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 18′, η Καλλιθέα έκανε δύο τα τέρματά της με τον Βασιλειάδη, με την Άνω Μερά, ένα λεπτό αργότερα, να μειώνει σε 2-1, με τέρμα του Αχείμαστου.

Ωστόσο τα πράγματα έγιναν ακόμη δυσκολότερα για τους Μυκονιάτες, καθώς λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο (45’+), δέχθηκαν και τρίτο τέρμα με πλασέ του Στούπη.

Το συγκρότημα του Νίκου Κωτσοβού μπήκε ξανά στον αγώνα στο 76′ με εκπληκτικό βολέ του Λεσάι, γκολ που ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας της Μυκόνου, ψάχνοντας στην συνέχεια την ισοφάριση, μέχρι το τέλος, κάτι που δεν κατάφερε ωστόσο, μένοντας με την γλυκόπικρη γεύση, της καλής εμφάνισης μεν και της ήττας δε.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Καλλιθέα (Παντέλης): Λαδάς, Ντρούγκας (77′ Μουρελάτος), Βιδάλης, Καλύβας, Κρητικός, Κώστας, Βασιλειάδης (66′ Καλημέρης), Καλτσάς, Μαρουκάκης, Στούπης, Γκρόσιος (72′ Παπαγγελής).

Άνω Μερά (Κωτσοβός): Παλιούρας, Καλαγκάνης, Κυριάκος (74′ Ζυγκερίδης), Αχείμαστος, Μεζίνι, Λεσάι, Σαββίδης, Λένγκα, Παλαιοπάνος (39′ Ζυγκερίδης), Σαλταμάρας (63′ Κωφοκώτσιος), Σούλτσε (46′ Ζώτος).

 

Πηγή: arthografos 

Περισσότερα Εδω!