Γενική κινητοποίηση για το ματς της Κυριακής έχει σημάνει στον ΑΠΣ Ζάκυνθος . Και όταν λέμε κινητοποίηση εννοούμε από τους παίκτες τεχνικό τιμ αλλά και φυσικά τον κόσμο της ομάδας που είναι έτοιμος να δώσει βροντερό παρών στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου.

Το ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη είναι παιχνίδι που θα δείξει πλέον την δυναμική της ομάδας, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο που έχει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για αυτό τον λόγο, άπαντες στο κυανοκίτρινο στρατόπεδο γνωρίζουν την σημασία αυτού του παιχνιδιού. Η ομάδα προετοιμάστηκε  στο στάδιο με τον τεχνικό Στάθη Καραμαλίκη να έχει αρκετά προβλήματα να λύσει.

Προβλήματα που αφορούν τραυματισμούς βασικών παικτών αλλά και απουσίες.   Ο Αλέξανδρος  Μπεκατώρος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς και δεν έχει μπει σε προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες. Ο αποτελεί ερωτηματικό αν θα μπορέσει να μπει στην αποστολή της ομάδας. Από εκεί και πέρα,  στο δεξί άκρο της άμυνας υπάρχει πρόβλημα καθώς ο Σπύρος Μαρίνος θα απουσιάσει για ένα διάστημα 10 ημερών για σημαντικό προσωπικό λόγο. Άλλη μια σημαντική απώλεια που και εδώ θα πρέπει να επιστρατευτούν άλλοι ποδοσφαιριστές από τον προπονητή. Ο Ζυγκερίδης τελικά πήρε αναβολή από το στράτευμα και θα είναι στην γραμμή κρούσης της ομάδας την Κυριακή.

Επιστρέφουν στην ενεργό δράση τρεις  σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον Κλέοντα Πούφλη ο οποίος ξεπέρασε το τραυματισμό του και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα. Ο ακραίος χαφ είναι σε καλή κατάσταση και προστίθενται στην λίστα των παικτών που θα μπουν στην αποστολή. Επίσης σημαντική είναι η επιστροφή του Γιοχάνες  Οβούσου και Γιόχαν Μουλιάντι.

Ο πρώτος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο δάκτυλο του ποδιού και έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο δεύτερος είναι έτοιμος εδώ και καιρό αλλά είχε πρόβλημα το δελτίο του, το οποίο έχει εκδοθεί κανονικά και με αυτό τον τρόπο ο ακραίος χαφ είναι έτοιμος να βοήθησει όποτε του ζητηθεί. Τέλος,  αξίζει να σημειώνουμε ότι βγήκε το δελτίο του Michael Kedman και ο ποδοσφαιριστής έχει τεθεί στην διάθεση του προπονητή του.

Το ματς έχει ώρα έναρξης στις 4 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο του νησιού.  Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσοπλάκος από την Αιτω/νια.

Πηγή: ioniansports 

Περισσότερα Εδω!