Μεγάλης σημασία, σύμφωνα με την άποψή μου, είναι η μετεγγραφή του Κολομβιανού φορ Περέα στην ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ. Ο νεαρός Λατινοαμερικάνος διαθέτει αξιόλογη τεχνική κατάρτιση και ποδοσφαιρικό τσαμπουκά, πράγματα που μπορούν ν΄ απογειώσουν την καριέρα ενός ποδοσφαιριστή σε δυσθεώρητα ύψη.

Το νεαρό της ηλικίας και το αγωνιστικό πάθος είναι μεγάλα εφόδια για το Κολομβιανό αυτό ταυρί, που σίγουρα φέτος, αν αποφύγει τους τραυματισμούς, θα κάνει πολύ περισσότερες συμμετοχές στην Super League1 με την κυανέρυθρη φανέλα απ΄ ότι πέρσυ στον Παναθηναϊκό. Αρκετές φορές ο Περέα φορώντας την πράσινη φανέλα ξελάσπωσε την ομάδα του Γιώργου Δώνη την περασμένη σεζόν. Η παρουσία όμως του Μακέντα και του Καρλίτος στους πράσινους πέρσυ, καθιστούσε την συμμετοχή του Περέα σαφώς μικρότερη. Κάτι τέτοιο όμως για ένα 20χρονο ποδοσφαιριστή είναι πολύ άσχημο!

Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ όμως, ενεργώντας με ποδοσφαιρική ωριμότητα, έδωσε την ευκαιρία στον νεαρό φορ να δείξει «τι πραγματικά αξίζει» προσφέροντάς του θέση στο ρόστερ της! Βίρα τις άγκυρες, λοιπόν, για τον Χουάν Χοσέ και γενικότερες ευχές για υγεία, χωρίς τραυματισμούς. Είμαι σίγουρος ότι ο νεαρό επιθετικός θα δικαιώσει αυτούς που τον επέλεξαν!

Υ.Γ. Είμαι επίσης πιο σίγουρος ότι ο Περέα θέλει, σαν τον περιβόητο και πολυδιαφημισμένο Καρλίτος, τουλάχιστον 10 στην καθισιά του!!!!